Online varianten

Tijdens de eerste ‘lockdown’ in Nederland, in april en mei 2020, werden bijvoorbeeld de trainingen Steiger Inspecteur en Vol-VCA online door een groot aantal cursisten gevolgd. En wat bleek? Er werd een 100% slagingspercentage gehaald, hét bewijs dat het met de kwaliteit van de onlinetrainingen van Bouwradius dus wel goed zit.

 

Variant 1

Individuele onlinetrainingen VCA en BHV:

Voor de cursist die in alle rust, thuis of op kantoor, en op het moment dat hij er eens goed voor kan gaan zitten, een training wil volgen, is de individuele onlinetraining de beste keuze. 

Klik hier voor de mogelijkheden voor de VCA en BHV-trainingen, inclusief examen.

 

Variant 2

Klassikale onlinetrainingen:

Dezelfde kwaliteit en interactiviteit als in een fysiek klaslokaal, maar dan online. Dat is in het kort de ervaring die een onlinetraining van Bouwradius biedt. Cursisten onderling én de trainer staan live met elkaar in contact, wat deze trainingsmethode ideaal maakt voor cursisten die behoefte hebben aan contact en directe terugkoppeling van zowel hun mede-cusrsisten als trainer. 

Nagenoeg het gehele aanbod van de Bouwradius trainingen is op deze wijze te volgen, klik dus snel op de planning om te zien welke data beschikbaar zijn. Tevens is het mogelijk om, binnen uw organisatie, een onlinetraining op maat te laten verzorgen.
Neemt u hiervoor contact op met 079-3685800.